Farre Nicolau s.l.
Farre Nicolau s.l.
ADMINISTRADORS DE FINQUES
Español  |  Català

Qui som

  • Despatx professional amb àmplia experiència en el sector immobiliari i amb més de 45 anys d'activitat professional en l'Administració de Finques.
  • Comptem amb un bon nombre de clients que han posat la seva confiança en nosaltres, tant en la gestió de Comunitats de Propietaris, com en el Règim de Propietat Vertical.
  • El nostre servei està basat en una atenció molt personalitzada dels nostres clients, i ens preocupa en extrem, la transparència dels recursos que administrem, havent disposat per a les Comunitats de Propietaris, que les seves provisions de fons i saldos existents, funcionin individualment, en base a un compte corrent nominatiu, absolutament independent dels recursos d'altres Comunitats, al marge fins i tot, dels fons del despatx professional de l'Administrador. Asegurem puntualitat en la remisió de les liquidacions anuals com mensuals.
  • Disposen en la nostra oficina d' una Centraleta telefònica de quatre línies, igualment el número de Fax i direcció de correu electrònic, a través dels quals esperem poder atendre complidament les seves gestions. El nostre horari laboral d'atenció al client és de dilluns a dijous de 10h a 13h i de 16h a 18h, i els divendres de 9h a 13h.Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya. Administradora de Finques Col.legiada Nº col·legiada 5521.

Societat inscrita en el Registre Especial d'Associacions i Entitats del Cafbl número S00191
Farré Nicolau Associats s.l © 2015
Produït per Estudio Solver

Mapa web | Avís legal